Упражнения за красиви гърди

Лятото е времето за повече физическа активност, така че да се пораздвижим и поддържаме във форма!

Предлагам ви няколко упражнения, с които ще поддържате гърдите си винаги красиви, стегнати и неустоими. Едно от най-важните неща за това гърдите ни изглеждат добре е правилната стойка. Дръжте изправен гърба си! В това положение гърдите изпъкват и не изглеждат увиснали.

Номер 1: В изправена стойка съберете краката и повдигнете дясната си ръка нагоре, след това я наклонете на главата си. Следващото движение е като я насочите назад и отпуснете напред и надолу. Същото управжение се прави и с лявата ръка. Повторете движенията с двете ръце по 5-6 пъти.

Номер 2: Легнете по корем на пода и свийте ръцете в лактите си, като ги поставите зад главата си. Повдигнете главата, като едновременно с това започнете да отдалечавате ръцете си колкото се поже по-назад. Изпънете гърдите нагоре. Отпуснете се и си починете. Повторете упражнението до 6 пъти.

Номер 3: Заемете изправена позиция. Повдигнет ръцете напред и ги раздалечете в страни. Сле д това обърнете дланите нагоре и подвигнете ръце над главата си. Плеснете и отпуснете надолу ръцете. Повторете упражнението още няколко пъти.

Номер 4: Добро упражнение е и правенето на кръгове с ръцете. Застанете в изправена позиция, сложете едната си ръка на бедрото, а с другата ръка правете бавни и сръдоточени завъртания. След няколко кръга, направете същото с другата ръка.

Номер 5: Застанете с лице към стената и опрете ръцете си в нея. Приближавайте се към стената и се отблъсквайте. Важно е бавно да се приближавате и бързо да се отблъсквате. Упражнението се повтаря 12 пъти.

0 коментара:

Публикуване на коментар